Feest Commissie

De feestcommissie zorgt voor de voorbereiding, de organisatie en de uitvoering van alle feesten, die op school gevierd worden. Denkt u aan: De Roald Dahl Dag, het Sint Maartenfeest, het Sinterklaasfeest, het Kerstfeest, Carnaval en het Paasfeest. Ook het incidenteel organiseren van een fancy-fair of ruilbeurs hoort bij de mogelijkheden. Alles gaat altijd in samenspraak met het team.

De aansturing van de festiviteiten wordt door de coordinatoren gedaan.

De coördinator(en) festiviteiten houden zich met name bezig met het tijdig plannen, communiceren en opvolgen van de verschillende (sub) activiteiten die jaarlijks uitgevoerd dienen te worden.

Met behulp van de jaarplanning in combinatie met de draaiboeken die beschikbaar zijn per festiviteit, dient de coördinator er voor te zorgen dat per activiteit voldoende hulpouders, of materiaal e.d. aanwezig zijn/is.

Het is nadrukkelijk de bedoeling dat de coördinator de (hulp) ouders verantwoordelijk maakt voor het tijdig en volledig uitvoeren van de taak die ze hebben gekregen en hij/zij controleert ook periodiek of de taken uitgevoerd zijn. Het is uiteraard mogelijk dat een coördinator zelf ook actief meehelpt bij activiteiten, maar de hoofdtaak is om er voor te zorgen dat de planning en communicatie tip top geregeld is.

De coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de klassenouders en hulpouders. Een Coördinator festiviteiten is dus de spil in het web van de festiviteiten.

Uitvoering wordt mede ondersteunt door de hulpouders.

Coördinator feest commissie: Carmelina Renders
Emailadres:feest-deco@ovrds.nl

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *