Aanwezig: Els, Yvonne, Melanie, Lieke, Wendy, Susanne, Michella, en Remko

Afwezig: –

Opening en mededelingen:

We mogen 5 mensen verwelkomen: Irene, Kimberly, Nicole, Marlies en Chelsea. Heel fijn om zoveel enthousiaste mensen te mogen verwelkomen! De komende tijd zullen we gezamenlijk bekijken bij welke commissies we de extra menskracht kunnen inzetten.

Commissies:

– Feest:

o Alle cadeau’s zijn binnen; de schoencadeautjes, cadeaus voor in de schatkamer en de klassencadeaus.

o 2 dec komt de Sint op school. Er zullen ca 5 pieten zijn. Twee daarvan zullen iets donkerder zijn omdat dat bekenden zijn van een paar kinderen op school. Op deze manier is de kans op herkenning kleiner. De Sint zal plaatsnemen in de theaterzaal in de Kreek en de kinderen zullen klas voor klas naar de Kreek gaan. De pieten zullen ook langs de klassen lopen.

o Om 11 uur is het afgelopen en zal de theaterzaal opgeruimd worden. Hiervoor is voldoende capaciteit.

o Op 6 december vanaf 18u zal de Sintversiering weggehaald worden en zal de school in kerstsfeer worden gebracht. Hiervoor zal Wendy een oproep in de Kwieb plaatsen voor 6-8 hulpouders.

o 21 december is het kerstdiner. Dit start om 16.45. Vanaf 15 uur zullen we met een paar mensen op school zijn om het schoolplein te versieren.

o 23 december zal de kerstversiering worden weggehaald. Omdat dit de dag voor de vakantie is hopen we hiermee om 8.30 te kunnen starten. Els vraagt binnen school na of dit akkoord is. Mocht het niet akkoord zijn verplaatsen we het naar de middag.

– Excursie:

o Voor groep 1/2 zal weer een kleuterfeest worden georganiseerd.

o Het plan voor groep 3/4 is om naar speelpark de Swaan te gaan, en groep 5 naar Linnaeushof.

o Groep 6 en 7 zijn al op kamp geweest en groep 8 gaat in mei.

o Het wordt wel steeds lastiger om bussen te regelen om er bij de busmaatschappijen kampen met personeelstekorten. Daarnaast zijn de prijzen ook fors hoger agv brandstoftoeslagen. We lopen daardoor het risico dat er een andere invulling voor het schoolreisje gezocht moet worden. Vooralsnog gaan we daar niet vanuit. Omdat de betalingen van de contributie relatief achterlopen met andere jaren zullen we een reminder sturen aan de ouders. De timing hiervan zo vlak voor de feestdagen is niet ideaal, maar als we wachten tot januari wordt het risico voor de beschikbaarheid van de bussen nog groter.

Wvttk:

– Yvonne stuurt de presentatie van de ALV naar Suzanne zodat zij hem op de website kan plaatsen.

– Els duidt er nog eens op dat de regels omtrent het vervoeren van kinderen naar bijv excursies is aangepast: Ouders mogen alleen rijden als ze in bezit zijn van een ongevallen inzittendenverzekering.

info@ovrds.nl

www.ovrds.nl

Categories:

Tags:

Comments are closed

Categorieën
Archieven